5 feb. 2011

Sport.ro

Citesc zilnic site-ul de stiri 'sportive' Sport.ro. Insa, acest site nu e doar un site de stiri. E cu mult mai mult de atat din mai multe motive. In primul rand, titlurile articolelor. In nici un titlu nu lipseste: wow, incredibil, formidabil, exceptional, ideal. Ori ca scrii ca a jucat bine, ori ca a jucat EXCEPTIONAL sau FORMIDABIL pentru unii e doar o simpla stire. Si de cele mai multe ori, chiar nu e nimic de exceptie in acel articol.
In al doilea rand, continutul stirilor. Textul articolelor ori e copy-paste de pe site-uri sau ziare din alte tari ori e productie proprie dar cu greseli gramaticale sau litere 'mancate' sau litere in plus. Ma intreb oare, ei chiar nu verifica un articol inainte sa il posteze? E un site cu destul de multi vizitatori, eu zic ca e forma de lipsa de respect fata de acestia.
In al treilea rand, 50% stiri despre Steaua si Becali. Nu zic ca nu tin sau cel putin tineam cand imi pasa cu adevarat de fotbal cu Steaua, dar nu face decat sa aduca injurii in comentarii sau frustrari ale fanilor altor echipe.
Inca un motiv: comentatorii articolelor. Inteleg ca Romania e o tara libera, dar stiri din sport poate vrea si un copil de 1o ani sa citeasca ( nu ca ei nu ar sti deja sa injure sau alte chestii), dar in comentarii nu lipsesc injuriile. Alfabetul injuriilor il gasesti pe sport.ro. La toate articolele se isca 'conflicte' intre fanii Steaua-Rapid-Dinamo sau Messi-Cr. Ronaldo, sau pur si simplu un om isi da o parere se gaseste cate unu sa il ia la injurat.
Si ultima, dar nu cea din urma...tate. Nu exista zi in care sa nu apara cate o Bianca Dragusanu sau o Ioana Popescu cu corpul cat mai dezvelit, si stiri care nu au nici o legatura cu sportul, cum ar fi 'Cu cine si-a tras-o fotbalistul X?'
Eu unul ma gandesc serios sa renunt la vizitele zilnice pe Sport.ro, dar deocamdata site-uril romanesti is singurele care ma mai tin legat de noutatile din sportul romanesc.

1 comentarii:

Dani spunea...

E practic un site pentru cocalari. Sunt mai multe stiri porno acolo decat din sport ...

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting