20 iul. 2011

Romania- Cehia U19

Inca un post despre fotbal. Am urmarit meciul Romania- Cehia, selectionatele U19, la sport.ro. A fost un meci nu prea rau pentru nivelul la care se joaca, totusi ma asteptam la mai mult fotbal de calitate, tinand cont ca asta e o generatie tanara, si de acum ar trebui sa se vada talentul.
Si acum despre selectionata Romaniei....Romania, asa cum o face in ultimul timp la nivel de nationale si cluburi, a aratat un fotbal mediocru, presarat cu greseli, lipsit de tactica lipsit de individualitati. Din 100 de pase, 80 au fost gresite.Din 20 de pase reusite, 15 au fost la portar. Cand incercau sa dea mingea in fata greseau pasa. A dat si nationala un gol si ala marcat mai mult din greseala, Stanciu, marcatorul golului a incercat sa centreze dar mingea a intrat in poarta. Si totusi ma indigna titlurile de pe www.sport.ro: 'Gol senzational marcat de Romania' cand golul a fost marcat clar din greseala. Si la cum a spus comentatorul ca antrenorul ii antreneaza de 5 ani pe acesti jucatori, de cand au 14 ani, eu zic ca ar fi trebuit sa fie cat de cat o oarecare omogenizare in joc. Clar greselile au fost din cauza neintelegilor. Putem spune de lipsa de experienta, dar nu cred ca asta e un motiv intemeiat.
Si cu asta, mai astept cateva meciuri ale Romaniei sau Stelei sau a unei echipe romanesti mai bun din punct de vedere fotbalistic.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting