6 oct. 2009

Tot scoala

M-am hotarat.Mi s-a ivit o sansa ce multi nu o au in viata sau multi nu vor sa se ambitioneze atat.Cursurile Cambridge e ceea despre ce vreau sa vorbesc.Deci, intr-o zi, acum vreo 2 saptamani a venit un nene si o doamna sa ne prezinte un progrm prin care trimite absolventi ai clasei a 12a la facultati in Anglia.Insa, aceasta chesti depinde aproape in totalitate de certificatul de competenta de limba engleza Cambridge.O alta problema o reprezinta BAC-ul:media minim 8 la BAC.Tinand cont ca de la an la an parca BAC-ul devine tot mai greu e destul de greu sa te concentrezi pe asa multe obiecte de studiu.
In ce consta Cambridge?Pai...vreo 5-6 luni de studiu, apoi un examen destul de greu- pot sa zic despre acest examen ca e examenul vietii tinand cont ca ma poate duce in Anglia.Eu de mult visez sa plec in afara si iata ca sa ivit ocazia si n-am sa o tratez cu indiferenta.
Dupa multe consultari m-am hotarat si eu ce-o sa fie in viitor:Cambridge,Biologie 11-12,Matematica,Romana,Informatica- cam pe astea trebuie sa ma bazez anul asta; destul de multa munca insa tot ce sper e sa reusesc.
Din nou,urez tuturor bafta la BAC pentru ca e greu,e cu adevarat greu mai ales pentru cei ce aleg o cale mai complicata.

3 comentarii:

Lemon Tree spunea...

Multe succesuri in anul asta scolar :)) Acu' serios! Mult succes, sa reusesti si sa realizezi tot ce iti propui. Anu asta vei fi stresat si plin de nervi, pentru ca vei avea impresia ca nu se mai termina, ca e prea greu... etc etc etc. Te vei simti usurat cand vei intra la facultate! Te pup si inca o data mult succes

Vlad spunea...

multumesc vad ca esti o persoana de treaba team tucat:)

Lemon tree spunea...

Incerc sa fiu prietenoasa si fara prea multe prejudecati! Incerc sa aceept lumea asa cum e ea...bine cu mici excepti...;;) ...si de ce sa fiu rea? Nu am nimic de castigat! prefer sa fiu mereu sincera si de treaba (cum spui tu), doar asa iti poti face prietni! Ei sunt cei mai importanti:D Sa ai un weekend excelent

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting