13 sept. 2011

Cu cortu'

Weekendul care a trecut am fost pentru 3 zile cu cortul. Din pacate nu sa ma distrez, ci sa muncesc. Am muncait cateva ore ca barman pentru o companie care se ocupa de staff-ing la festivale.
Vineri a fost ok. Am muncit cateva ore, ma asteptam sa fie mai 'busy' la bar, dar n-a fost sa fie. Prieteni noi, distractie, o berica si cam atat mi-au umplut ziua de vineri.
Sambata a fost mult mai ok. Cel putin fata de vineri. Am lucrat la alt bar si am lucrat si mai multe ore. Iar munca, de data asta schimbarea a fost benefica. Mult mai 'busy', nu prea am apucat sa stau degeaba cat am lucrat. Nu e o munca usoara, dar eu consider ca m-am descurcat de minune tinand cont ca e prima oara cand lucrez in acest domeniu. Tura mi-am terminat-o pe la miezul noptii si tot atunci aveam sa aflu ca nu am sa mai lucrez duminica, trebuiau sa scoata juma' din staff ca nu prea le iesea parleala. M-am indreptat indignat spre cort, si am adormit instant dupa ce m-am bagat in sac.
Duminica a fost cea mai naspa zi. Pur si simplu nu mai stiam ce sa fac si era sa pierd si autobuzul inapoi. Am dormit cateva ore, a fost ziua mea de relaxare si in celelate ore am mai stat cu unii dintre noii prieteni sa ma bucur de festival.
Festivalul a fost ok. Multa muzica buna live, insa numai rock. Rock care insa a fost de calitate si toata lumea canta cu trupa. Pacat ca nu stiam cine is aia si melodiile lor ca chiar m-as fi bucurat sa ma distrez si eu asa cum se distrau aia pe acolo si asa cum am facut pe Holograf de zilele moinestiului mai demult.
Pentru mine a fost o experienta pe care nu o sa o uit curand in care gasesc multe lucruri pozitive si abia astept la anul sa mai particip la festivale de genu'. GEN! :))

2 comentarii:

liana spunea...

e bine ca vezi partea plina a paharului...

Vlad spunea...

totdeauna:D

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting