31 dec. 2009

La cumpana dintre ani

Iata ca a mai trecut un an- un an plin,ce pot sa zic mai mult : bucurii,tristete,certuri,boacane,prieteni.In acest an 2009 am experimentat foarte multe si am facut unele greseli pe care ulterior le-am regretat –dar cum se zice din greseli inveti si eu sper sa fie de bun augur aceste greseli.In 2009 am trecut si eu de un prag al varstei la care se spune ca te maturizezi- 18 ani- inca se pare ca sunt acelasi om fara schimbari majore,chiar daca a trecut mai putin de o saptamana.Nu am invatat doar din greselile si experientele mele, ci am si preluat de la altii.Am invatat ca nu esti mai cool, mai bine vazut daca faci unele lucruri cum ar fi :fumatul,bautul,f****,batjocura fata de altii mai diferiti ci din contra.Am invatat in 2009 ca oamenii pot fi ori foarte nepasatori,ori foarte apropiati –si cei care iti sunt cu adevarat aproape, aceia sunt cei mai greu de gasit.Am invatat in 2009 ca se poate suferi sufleteste –din cauza parintilor pe care ii respecti foarte mult si nu ai curajul sa mai stai in fata lor cand faci cate o boacana si din cauza fetelor care nu merita, dar care sunt ceva indispensabil, fara de care uneori nu poti trai.
Anul 2010 se anunta a fi cel mai greu din viata mea.In 2010 sustin probabil cel mai important examen al vietii mele- BAC-ul la care imi propun si trebuie sa scot o medie cat mai mare asa ca o sa ma pun serios cu burta pe carte.La capitolul prieteni mi-am format deja o viziune asupra viitorului apropiat – o sa incerc sa-i tin aproape pe cei care m-au dezamagit cel mai putin sau deloc si o sa pun putin in balanta pe cativa- tinand cont ca mie imi place sa ma inteleg bine cu toti, sa nu am conflicte cred ca o sa tin legatura cu majoritatea.
Si la sfarsit o urare :Anul 2010 sa va aduca numai bucurii (ceea ce.este aproape imposibil) si sa fie plin de impliniri, multa sanatate si fericire alaturi de cei dragi.

3 comentarii:

celmaibun spunea...

să sperăm ca la anul să avem parte de tot ce ne-am propus..toate cele bune şi succes la bac :)

Blossom :P spunea...

Bai Vlade, ce sa mai zic... mersi mult pentru urari, La Multi Ani pe 2010 care se anunta cam cu nabadai, succes in continuare la examene, lucrari in special BAC si IELTs, un an nou plin de bucurii si prieteni alaturi. Sper ca Domnul sa fie langa noi si sa reusim pe viitor...

achilianu spunea...

Salut,
Normal ca vreau sa fac schimb de link cu tine. Adica sa continuam legatura pentru ca si pe vechiul blog te aveam in blogroll. Te trec tot la fel. Daca nu e bine, ma anunti si modific. Si eu vreau sa ma treci tot Achilianu. Multumesc...
sanatate...

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting