7 ian. 2010

It sucks

In ultimele zile am simtit ca totul imi e potrivnic.Nu am simtit pe nimeni alaturi de mine, desi trec prin momente grele (mustrari de constiinta,tensiunea unor decizii importante de luat) si imi e greu maiales ca persoanele care trebuiau sa ma ajute cu un gand bun, o incurajare mai mult ma critica si imi reproseaza ca ceea ce fac e gresit si daca as face altfel cate ceva poate ar fi mai bine.Ma simt pierdut si sunt cu moralul la pamant.Nu mai sunt sigur de nimic si imi e frica de consecintele faptelor mele, mi-e frica sa nu ranesc pe cei la care tin, mi-e frica sa nu dezamagesc.
Unii pur si simplu nu au constiinta si unii au prea multa.Cei care au prea multa sunt vazuti intr-o lumina nu asa buna pe cat ar trebui.
Eu mi-am petrecut ceva timp analizandu-mi trecutul si ceea ce urmeaza in viitor si asta nu ma face sa ma simt comfortabil si sigur pe prezent.Orice gand bun, incurajare venita din partea oricui ma ajuta acum.

1 comentarii:

Ionut spunea...

Vlad, vreau doar sa-ti spun ca fiecare dintre noi (sau cel putin cei care au prea multa constiinta, asa cum spui tu) a trecut, trece sau va mai trece prin astfel de momente. Fiecare varsta isi are dilemele ei, iar tu esti la o varsta la care dilemele sunt si mai multe. Acest lucru se intampla pentru ca esti intr-un moment in care simti ca ceva important se petrece in viata ta. Ai implinit majoratul, vei termina o etapa frumoasa (liceul), poate iubesti, si nu stii ce-o sa se intample mai departe.

Poti sa stai linistit, si eu am trecut prin astfel de momente si inca mai trec regulat. E bine ca le constientizezi si chiar ca scrii despre ele. Ceea ce conteaza este sa-ti doresti sa realizezi cu adevarat ceva (poate nu e foarte clar acum, dar lucrurile se vor clarifica pe parcurs), si sunt convins ca acest lucru se va intampla.

In ceea ce priveste persoanele din jurul tau, despre care spui ca nu te inteleg si nu te sprijina, vreau doar sa-ti spun ca trebuie sa te bazezi in primul rand pe tine si pe ceea ce stii ca poti. Si sunt convins ca poti multe. Ceilalti nu vor fi niciodata suficient de "intelegatori".

Stiu ca, desi asa se intampla, nu trebuie sa te simti cu moralul la pamant sau pierdut. Asculta-ma.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting