10 ian. 2010

Salvati-l pe Ionut!

swarthysy@Extremeshare quote: Numele lui este Ionut Avram, are 16 ani si este elev in clasa a X-a la Liceul "Paul Bujor" din orasul Beresti, judetul Galati. Un copil inteligent si plin de viata. Asa era Ionut inainte ca un diagnostic medical sa-i franga toate visele si nazuintele. A fost diagnosticat cu LEUCEMIE ACUTA LIMFOBLASTICA - TIP L2 si singura sansa de supravietuire este o operatie efectuata la o clinica din strainatate care costa 150.000 €. Suma este imensa pentru o familie cu venituri modeste. Asa ca singura lui speranta atarna acum de generozitatea oamenilor cu suflet.

Puteti sa-i dati o sansa lui Ionut donand in contul: RO47CECEGL030BRON0657140 deschis la Sucursala CEC Bank Beresti, judetul Galati - titular de cont Florin Avram. In curand se va deschide si un cont in euro.

Aici aveti o copie dupa certificatul medical. Pentru a evita eventualele suspiciuni care apar in urma acestui tip de anunturi, va pot garanta ca acest caz este cat se poate de real desi mi-as fi dorit sa nu fie.


Ii rog pe cei care detin un blog sa mediatizeze aces caz. Multumesc.Daca vreti sa stiti mai multe

3 comentarii:

paul bujor spunea...

din pacate ionut si-a inceput calatoria nesfarsita ...dumnezeu sa il ierte

Anonim spunea...

adica a murit si nu mai tre sa donam nmic?

Vlad spunea...

cam asa ceva...

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting