26 apr. 2010

7 reguli pe care trebuie sa le stii cand injuri pe cineva de mama

Romania e o tara in care se injura foarte mult. In general injura unii prea prosti sa-si dea seama ce inseamna o stire falsa. Sau ce inseamna fals, fictiv, inchipuit, imaginar. Unii care nici dupa zeci si zeci de exemple nu realizeaza.

Dar sa revenim la injuraturile de mama, cele mai populare injuraturi din tara noastra.

Si tu le-ai folosit, recunoaste. Dar ai auzit vreodata de cele 7 reguli pe care e bine sa le stii atunci cand injuri pe cineva de mama?

Ti le dam noi pe tava, mai jos.

1. Fii sigur ca maica-sa nu e maica-ta.

E valabil in cazul fratilor care se injura de mama, ipoteza care poate vi se pare frapanta, dar e mai des intalnita decat credeti, mai ales in cazul cetatenilor romani. Ca sa nu mai zic de pari in cap pentru pamantul mostenit.

2. Asigura-te ca maica-sa traieste

Nu e frumos sa inuji de mama un orfan de mama. Asa ceva nu se face. De aceea, inainte de a injura pe cineva de mama, asigura-te ca maica-sa traieste. Daca ti se spune spune ca a decedat, comunica-i faptul ca intentionai sa-l injuri de mama, insa nu o mai faci, pentru ca e inutil. Consoleaza-l, exprima-ti sincere condoleante, sub forma unei injuraturi creative la adresa tatalui sau, eventual. Insinueaza ca tatal a bagat-o in pamant de tanara, ceva de genul acesta.

3. Pastreaza o distanta sigura

Cand injuri de mama trebuie sa fii pregatit sa suporti si consecintele. Fuga e cea mai sanatoasa, asa e bine sa ai un avans cat mai mare.

Desi ideal ar fi sa injuri prin telefon, e mai bine totusi sa injuri de mama fata in fata. Dar tine mine sa fii cat se poate de departe si fii pregatit sa alergi. Daca persoana pe care o injuri de mama e in scaunul cu rotile, necajeste-l puitn, alergand in jurul lui.

4. Asigura-ti intotdeauna iesirea

Nu poti sa injuri pe cineva de mama cand stai cu spatele la un perete. De exemplu, cand esti intr-o sectie de politie. A fi stupid. Cerceteaza din timp locul unei vei injura de mama. Vezi ce optiuni de fuga ai, alege iesirile, formeaza-ti un plan de retragere.

5. Fii politicos

Chiar daca injuri de mama, asta nu inseamna ca trebuie sa uiti complet de cei 7 ani de acasa. Manierele sunt foarte importante. Nu trebuie sa te compromiti cu o injuratura nesimtita, de genul "Ba pe-a ma-tii". Corect se spune "Ba pe-a mamei dumneavoastra".

6. Fii original

Toti ne-am plictisit de clasicele injuraturi de mama. Aparat genital extern matern, functie copulativa, insinuari bolo venerice. Astea sunt cele mai uzitate.

Incercati ceva nou. Ceva cu animale, cu personaje din filme sau desene animate. De exemplu: Maica-ta si cu Popeye Marinarul ii fac de ras pe Alina Plugaru si pe Titus Steel.

7. Asigura-te ca mama in cauza nu te aude

Nu e frumos sa injuri pe cineva de mama cand maica-sa e chiar acolo si te aude. Altfel, ai fi nevoit sa apelezi la clasica fraza romaneasca "Persoanele de fata se exclud". Si cum nu e posibil sa ai decat o singura mama.... Intelegeti voi unde bat. Sau nu.

Sursa:trombon.ro

1 comentarii:

lemon tree spunea...

Mi-am redeschis bloguul :D:D:D

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting