26 apr. 2011

Steaua - Dinamo

Chiar daca is in Anglia am avut ocazia sa ma uit la derby-ul derby-urilor din fotbalul romanesc, datorita unui stream pe net.
Meciul in sine a fost slab, ca toate meciurile Stelei din ultimul timp. Ma asteptam la Dinamo sa joace ceva, dar nici ei nu s-au ridicat la nivelul traditiei acestui meci. Nu stiu Sport.ro de ce scrie asa mult despre Steaua, probabil sunt platiti de cineva cu influenta sa faca atata reclama Stelei, deoarece Steaua nu merita sa fie bagata atata in seama. A devenit o echipa mediocra a ligii intai. Nu mai sunt asteptarile care erau in trecut, jucatorii parca nu sunt jucatori, joaca doar de dragul de a juca la Steaua, dar nici unul nu are valoare de Steaua, poate doar cateva exceptii, insa aceste exceptii sunt foarte putine pentru o echipa cu pretentiile si trecutul Stelei. Fanii din tribune si-au pierdut si ei rabdarea, si ii fluiera pe jucatori la fiecare meci, pe buna dreptate zic eu pentru ca acesti jucatori care sunt la clubul Steaua nu sunt in stare sa traga de 3 ori la poarta intr-un meci cu Dinamo, chiar daca domina teritorial, cel putin in prima repriza a facut-o, in a doua repriza Steaua a jucat de nivelul Recoltei Ardeoani. Acum, dupa meci au ajuns sa cerseasca o victorie cu 3-0 la masa verde pentru ca fanii Dinamovisti au intrat cu torte in stadion. Nu o merita!
Tin cu Steaua de mic copil, dar nu mai e echipa care era in trecut. plus ca in campionatul romanesc nu sunt foarte sigur ca meciurile ar fi 100 % corecte.
Ca o concluzie, asta nu e primul meci al Stelei care il vad de cand sunt aici, dar cu cat ma uit la mai multe meciuri ale Stelei cu atat imi doresc mai mult sa nu mai vad niciunul. Pur si simplu nu am ce sa vad!

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting