20 nov. 2009

Ce urasc cel mai mult






Cel mai mult urasc pe lumea astea cateva tipologii de oameni:
1.Pe primul loc de departe
TIGANII.Indiferent pe unde ai umbla,locui s.a.m.d dai de asemenea creaturi.De curand,mergeam cu microbuzul si s-au urcat 4 tigani borati.Bai,da' o duhoare dupa ei....Unul din ei era sa si-o ia de la sofer.Marea majoritate a lor stau cu brisca dupa ei.N-ai ce sa le ceri la asemenea oameni.Hai ca sunt unu maxim 2 dintr-o mie cu care ai ce discuta.Mie,personal nu mi-au facut nimica,n-am avut niciodata legatura cu ei si nici nu vreau in veci sa am legaturi cu ultimii oameni pe treapta sociala.

Sunt rasist.Imi vine sa scuip intre ochi astfel de aratari.


3 comentarii:

Malina. spunea...

http://nimic-nou-azi.blogspot.com/2009/11/urasc-tiganii.html

Anonim spunea...

Dragă Vlad , intîi de toate ţin sa te felicit pentru faptul ca esti rasist si sa-mi imi exprim compatimirea pentru cei care nu sunt !( Vai de capul lor ...)
Vreau sa iţi spun ca şi eu sunt rasist , şi înca unul mult mai mare decît tine !! îmi este imposibil să-mi exprim în cuvinte scîrba organica , aversiunea absolută , ura de o dimensiune cît Universul pe care mi-o inspiră aceasta infecţie a planetei Pămînt , aceasta urîciune animalică pe care o are umanitatea !
împuţiciunile astea perverse se inmulţesc precum disperaţii , astfel încît într-un timp vom fi minoritari în propria noastra ţară !!!
Chiar astăzi am trecut pe lîngă o borîtură ţigănească , un umflat cu o burtă tipică de magraon , care umbla cu progenitura de mînă , iar la un moment dat ,îl aud cum îl înjură pe un şofer " Lua-mi-ai p--- în gură !!" , pentru că acesta nu-i făcuse loc garoiului să meargă pe şosea ăn locul lui !!!

Ţiganul ??
:
Ciuma ciumelor ,
Scîrba scîrbelor,
Murdăria planetei Pămînt !!!

Aş dori ca aceasta expresie să devină o marcă !!!

Singura soluţie : deportarea acestor scîrbe în India , ţara lor adevărată !!!!
Este necesar ca noi sî facem tot ce ne stă în putinţă pentru a face lepădăturile astea infecte să dispară din această ţară !! Să-i plesnim în bot , să le dăm foc la case şi să abrogăm legea care le dă ajutoare sociale , care îi încurajează pe spurcaţii aştia să facă o droaie de borîturi ţigăneşti !!


Moarte ţiganilor !!!
Moarte slinoşilor din majoritari care fac familii cu borîturile !! ( gurista Diana Munteanu , de ex ) !!!!

omplictisit spunea...

Am si eu o sugestie pentru rasisti, in special pentru anonimul care a postat mai sus.

Sper ca im permiteti.

Imi amintesc de un citat celebru al trupei parazitii, citat care, o data citit, inteles, si pus in aplicare te (va) va scapa pentru totdeauna de aceasta povara, ca sa ii spunem asa, respectiv prezenta tiganilor pe aceasta planeta. Atentie:
"impusca-te si gata, impusca-te (bis)"

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting