25 feb. 2011

Youtube si romanii

Din ce in ce mai multe lucruri demonstreaza cat de cretini pot fi unii romani. Sa luam ca exemplu Youtube.
Nu exista video in care, in comentarii sa nu existe cel putin o injuratura sau cel putin un conflict. Chiar si la cateva video-uri straine am vazut injuraturi de roman. Asta se intampla deoarece ei cred ca in online nu ii recunoaste nimeni, ei cred ca in spatele monitorului is mari si tari, cand ei abia stiu sa acceseze youtube-ul si poate nu au mai mult de 14 ani sau mai mult de 2 ore de vazut soarele.
Sau mai e faza cu cerutul de thumbs-up de la comentarii (stiti voi ala cu degetul in sus, nu mijlociul, ci ala mare), comentariile de gen "thumbs up daca iti place", "thumbs up daca sunteti de acord". Va tin cumva mamicile voastre incuiati in casa si aveti nevoie de atentie? Cautati iertare de la mamele voastre nu atentie pe net. Si culmea acestia care cer thumbs up, de obicei au multe aprecieri, probabil date de altii si mai si decat ei. Pur si simplu daca unui user ii place ce ai scris, va da singur thumbs up, nu trebuie sa ceri tu.
Alta faza ce imi displace mie e cea cu dislike-urile. Daca un video are, sa zicem un numar de 100 de dislike-uri, se trezeste un 'destept' sa comenteze ceva de genul 'ma duc sa omor 100 de ...', bineinteles in locul '...' e folosita o insulta. Asta ma enerveaza deoarece nu se respecta gusturile fiecaruia. Daca unui om nu ii place si tie da, de ce incerci sa il obligi si pe ala sa ii placa? Un singur raspuns: pentru ca esti cretin.
Da si mai e una, una din cele mai grave. Sa injuri producatorul. Ca un exemplu si mai concret, episoadele Robotzi. Sunt oferite bineinteles gratis de catre cei de la Creative Monkeyz, by the way foarte bun site-ul lor, si numai ei stiu cata munca depun pentru a scoate un filmulet de 2-3 minute, dar se trezesc cretinii, cum s-a intamplat aseara cand cei de la CM au intarziat uploadarea ultimului episode pe youtube, sa faca flood printre comentariile ultimului video postat de CM printre randuri citindu-se si comentarii de gen 'imi bag BIIP in CM ca nu mai baga azi video'. Pai bai cretinule, ca nu am cum sa le zic altfel acestor oameni care dau pe dinafara de inteligenta, pe langa faptul ca omul ti le ofera gratis si neconditionat, te trezesti tu om destept care habar nu ai ce e ala umor de calitate si habar nu ai cata munca depun cei de la CM pentru a scoate un filmulet, sa injuri aiurea, sa ceri mai multe minute sau sa ceri altfel de umor, probabil la cel cu injuraturi se refera, pentru ca doar de asta is ei in stare.
In spatele monitoarelor toti sunt zei, atotputernici insa daca i-ai intalni pe strada s-ar pisa pe ei daca tipi mai tare la ei.
P.S. Pentru cei ce se simt ofensati de criticile mele, asa ar si trebui sa fie.

0 comentarii:

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting