30 mai 2011

Dubstep

Am ajuns sa imi placa un gen de muzica pe care nu multi il asculta sau nu multi il plac si anume DUBSTEP. Sunt amator de noutati si chestii de astea. Pe langa dubstep imi place si dansul - desigur nu sa dansez eu, eu stiu doar populara si nici aia bine :) , imi place mai ales dansul de strada. La dans cei mai buni sunt negrii fara indoiala, dar sunt unii care chiar se ridica la nivelul lor. Un exemplu: francezii. Francezii sunt buni la chestii free-style: dancing si free - running. Mie imi face placere sa vad un francez dansand sau sa vizionez francezii facand parkour. Iata un video unde se combina cele doua like-uri ale mele: dubstep si dancing. Mie mi se pare excelent ce fac astia 4. Merita vizionat...
P.S. Printre randuri o sa mai bag si englezisme, adica o sa folosesc cuvinte din limba engleza sa exprim ceva. Asta nu are intentia de a arata ca sunt in Anglia sau ceva, pur si simplu imi suna mai melodios. Aveti ceva de comentat in legatura cu asta, tineti pentru voi oricum nu o sa schimb nimic.PUNCT.

1 comentarii:

Anonim spunea...

Aici la mine la facultate foarte multi asculta dubstep din cate am obervat si se fac foarte des evenimente de genul in cluburi.

Trimiteți un comentariu

 
Design by Free WordPress Themes | Bloggerized by Lasantha - Premium Blogger Themes | Best Web Hosting